Català

AVÍS LEGAL

El lloc web i el domini huurreiberica.com corresponen a Huurre Ibérica, S.A.U. (d'ara en endavant HUURRE), amb CIF A17202375 i domicili a la carretera C-65, km 16, Polígon Industrial El Trust, de Cassà de la Selva (CP 17244), correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., inscrita al Registre Mercantil de Girona. Llibre 596 Tom 717 Full 169 pàgina 10.444.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets sobre els continguts d'aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (d'ara endavant els continguts), pertanyen a HUURRE oa tercers que n'han autoritzat l'ús.
HUURRE presenta aquests continguts per informar dels seus serveis.
HUURRE autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre que s'indiqui de forma clara la font. Si els continguts es fan servir en entorns web caldrà incloure un enllaç a www.huurreiberica.com.
HUURRE es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.
No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc web en una finestra aliena a www.huurreiberica.com (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Encara que HUURRE actua amb la major diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui totalment actualitzada en el moment en què l'usuari del lloc web ho consulti.
Per això, HUURRE manifesta que les referències dels serveis que es presenten al seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a HUURRE fins a la contractació expressa d'una comanda.
HUURRE es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts de la web.
HUURRE no serà responsable de la informació que pugui ser obtinguda a través d'enllaços inclosos al lloc web.

CONDICIONS D'ÚS

L'ús d'aquest web implica la plena acceptació dels termes i les condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest lloc web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol.
Tota persona usuària de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte daquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.